TAPAHTUMAKALENTERI | Sunnuntai, maaliskuu 17, 2019

Haapaveden laturetki Korkatin Kierros ns. reittiladulla Aakon maja- Lumimaa. matka 30km. Molemmat hiihtotavat mahollisia.
Osallistumismaksu 15€/aikuinen, 5€/<15v., 25€/perhe. Osallistumismaksu sisältää huoltopalvelut, vakuutuken ja osallistuu arvontaan (palkintona mm. Kelomökki viikonlopuksi käyttöön Syötteeltä).

Iloa kohti, Havaintoja elämästä kirjan siivittämänä. Ohjelmassa uuden kirjan esittely,
puhetta paranemisesta ja selviytymisestä, huumoria unohtamatta.
Vapaa pääsy!
Sadun kahvio palvelee.
Lisätiedot:www.villa-eeta.fi

Lasten vallankumous kertoo kolmesta lapsesta, jotka tekevät vallankumouksen kyllästyttyään tapaan, jolla heitä kasvatetaan. Näytelmä perustuu ajatukseen, ettei yhteiskunta voi olla tasa-arvoinen niin kauan kun lapsille opetetaan, että ihmiset sukupuolen tai ihonvärin perusteella ovat eriarvoisia: asennevamma on periytyvä vamma.
Lasten vallankumous on puolustuspuhe sydämen viisaudelle iän tuoman viisauden yli: se on manifesti puolikkaan kokoisen ihmisen täysistä oikeuksista elää ja ilmaista mielipiteitään. Se käsittelee paitsi kasvatusta myös muita asioita, joihin perheessä, koulussa, yhteiskunnassa ja maailmassa paikkaansa hakeva pieni ihminen joutuu törmäämään. Näytelmässä on mukana mm. rasistinen mummo, marttyyriäiti, tiukkoja sukupuolirooleja kannattava isä, kiireinen isä, väsynyt presidentti sekä epävarma poliisi.
Lasten vallankumous muistuttaa, että vaikka vanhemmat ovatkin viisaita ja usein oikeassa, ihan kaikkea ei tule niellä purematta. Ja että mikä tahansa on mahdollista kun tietää olevansa oikealla asialla paremman maailman puolesta.

Liput 10 euroa. Lippuvaraukset kirjastolta puh. 044 7591256.
Liput lunastettava puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Kaikille avoimet perinteisen tanssimusiikin tanssit Haapavedellä su 17.3.2019 klo 18 alkaen. Soittaa Trio Tuhkalat. Lippu 10 €. Myynnissä kahvia ja pullaa. Tervetuloa reippaaseen, liikunnalliseen iltaan!