TAPAHTUMAKALENTERI | Keskiviikko, joulukuu 7, 2022

Tervetuloa taajaman viheralueohjelman asukastyöpajaan!

Työpajassa tunnistetaan ja kootaan asukkaiden esittämät kehittämis- ja muutostarpeet. Palautteen perusteella tarkennetaan taajaman viheralueohjelman kehittämistavoitteita ja -toimenpiteitä.

Asukastyöpaja on osa Haapaveden kaupungin valmistelemaa taajaman viheralueohjelmaa, jonka tavoitteena on selvittää muun muassa kaupungin omistaman taajaman viheralueverkon nykytilaa ja kehittymistarvetta tulevan kymmenvuotiskauden aikana.

Pohdimme kaupungin asukkaiden kannalta, miten kaupungin yleisiä taajaman viheralueita tullaan kehittämään ja ylläpitämään suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon kautta. Tuotamme asukkaiden kanssa yhdessä tietoa siitä, miten sosiaalisia vaikutuksia kannattaisi suunnitteluprosessissa huomioida.

Tervetuloa Haapaveden taajaman viheralueohjelman asukastyöpajaan keskiviikkona 23.11.2022 klo 17.00–19.00 ja keskiviikkona 7.12.2022 klo 17.00–19.00 Haapaveden kirjastolla (Urheilutie 64B, 86600 HAAPAVESI).

Tuu syömään porukalla iltapalaa ja porisemaan!

 

Ilmaista iltapalaa tarjolla HUBiSavotalla. Iltapala on tarkoitettu kaikille työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville työikäisille Haapavetisille. 

Illoissa vierailee järjestöjä ja muita toimijoita antamassa vinkkejä hyvinvointiin ja työllistymiseen.

 

Tervetuloa!

SYVÄRENTOUTTAVAT SOINTUKYLVYT
äänimaljoilla ja gongilla Hoitohelmessä Hakakuja 8
joka kuukauden eka tiistai klo 19

ke 7.12. (poikkeuksellisesti ke, koska ti 6.12. itsenäisyyspäivä)
3.1. 7.2. 7.3. 4.4. 2.5

Oma makuualusta, viltti ja tyyny mukaan. Kylpyyn voit osallistua myös istuen. Säädettävä hoitopöytä käytettävissä liikuntarajoitteiselle. 5e/hlö Ilm. tekstarilla 0400589481/facessa/watsupissa
Mukaan mahtuu 15 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Varattavissa myös työpaikoille,
hoitokoteihin, synttäreille, polttareille jne.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!