TAPAHTUMAKALENTERI | Keskiviikko, maaliskuu 1, 2023

Keskiviikkona 1.3. klo 18 Kulttuurikeskus Kirnussa TaikaBox ry:n Kalevalaan pohjautuva esitys Born Old – Tietäjä Iänikuinen!

Born Old – Tietäjä Iänikuinen -teoksessa yhdistyvät tanssi, tarinankerronta, vanhat kalevalaiset laulut sekä interaktiivinen lattiaprojisointi. Se sopii parhaiten 6-12-vuotiaille ja heidän huoltajilleen, mutta myös päiväkoti-ikäisille lapsille.

Teoksessa esiintyy tanssija/laulaja Marjo Kiukaanniemi, joka muuntuu Kalevalasta tutuiksi hahmoiksi. Esityksessä kohtaamme Väinämöisen, joka loitsuaa kasvit ja puut kasvamaan. Seuraamme hänen seikkailujaan kylmään Pohjolaan, jossa hän kohtaa mahtavan parantajanoidan, Louhen. Miten käy, kun Louhi huijaa Väinämöistä?

Esitys kestää 35min, ja sen jälkeen yleisö voi halutessaan kokeilla esityksessä nähtyä interaktiivista lattiaprojisointia ja maalata projisoidulla valolla mielikuvituksellisia kuvia lattiaan liikkumalla esitystilassa.

 

Koreografia: Tanja Råman

Digitaalinen suunnittelu ja toteutus: John Collingswood

Tanssi ja laulu: Marjo Kiukaanniemi

Tuotanto: TaikaBox ry ja JoJo – Oulun Tanssin Keskus vuonna 2018

Yhteistyökumppanit: AVEK, Taike, OAMK sekä Kulttuuritalo Valve

 

TaikaBox ry on voittoa tavoittelematon tanssi-/teknologiaorganisaatio. Sen taiteellisena johtajana toimii itsekin Haapavedeltä kotoisin oleva Tanja Råman.

 

Esitykseen vain ennakkovarauksella! Ennakkovaraukset: suvi.haikola@haapavesi.fi / 0447591248. Ilmoitathan varauksen yhteydessä henkilömäärän (sekä lasten että aikuisten). Esitykseen on vapaa pääsy.

HaU hiihtojaosto- hiihdot Aakonmajalla. Hiihtotapa perinteinen. Sarjoja kaiken ikäisille. Kilailut ovat ilmaiset. Kaikki hiihtäjät palkitaan, kilpailun jälkeen kahvi- ja mehutarjoilu.
Lisätiedot: https://www.haapavedenurheilijat.fi/hiihto/sarjahiihdot-2023/

Tevetuloa!