Ajankohtaista

Haapaveden kaupungilla tehdään sähköpostijärjestelmään muutostöitä torstaina 20.2.2020. Tästä johtuen kaupungin sähköpostiliikenne ei toimi normaaliin tapaan. Sähköpostiliikenteen pitäisi palautua normaaliksi perjantaihin 21.2.2020 mennessä. 

 

 

Julkaistu:

Hyvät yhdistysten ja järjestöjen edustajat sekä yhdistysagentit!

 

Haapaveden kaupungin hyvinvointilautakunta teki kokouksessaan 11.12.2019 päätöksen yhdistysyhteistyöasiakirjan laatimisesta.

 

http://dynasty.haapavesi.fi/djulkaisu/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2019949-13

 

Julkaistu:

V. 2014 syntyneiden lapsien ilmoittautuminen esiopetukseen viimeistään ke 12.2.2020 

https://www.haapavesi.fi/ajankohtaista/esiopetukseen-ilmoittautuminen-lukuvuodelle-2020-2021

Julkaistu:

Asiakaskysely Jokilaaksojen joukkoliikenteestä

                          

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on käynnistänyt Jokilaaksojen joukkoliikenteen palvelutasosuunnittelun. Osana palvelutasosuunnittelua toteutetaan kysely, jonka tarkoituksena on selvittää alueen asukkaiden tyytyväisyyttä alueen joukkoliikenteen nykytilaan ja kartoittaa kehittämistarpeita esimerkiksi vuorotarjontaan.

Julkaistu:
Julkaistu:

 

Vaikuttamismahdollisuuksien varaaminen kouluverkkoratkaisussa

Haapaveden kaupunginhallituksen asettama kouluverkkotyöryhmä on aloittanut toimintansa. Työryhmä laatii selvityksen ja ennakkovaikutusten arvioinnin kouluverkon erilaisista ratkaisuista. Kasvatus- ja koulutuslautakunta esittää näkemyksensä asiasta kaupunginhallitukselle kokouksessaan 29.10.2019. Lopullisen päätöksen kouluverkosta tekee valtuusto kokouksessaan 18.12.2019.

Julkaistu:

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus inventoi maakunnan perinnemaisemakohteita vuosina 2019-2021. Valtion mailla sijaitsevat kohteet inventoi pääasiassa Metsähallitus. Tavoitteena on päivittää tietoja jo inventoitujen perinnemaisemien tilasta ja hoitotarpeista, inventoida uusia kohteita kuten ympäristösopimuksella hoidettavia alueita ja kartoittaa hoidon laajentamismahdollisuuksia.

Julkaistu: