TAPAHTUMAKALENTERI | Maanantai, heinäkuu 17, 2023

Pölypuhetta! -konsertti varhaiskasvatuksen väelle ma 17.7. klo 9.30 liikuntahallilla.

Pölypuhetta! -konsertti kertoo pörriäisistä, perinnebiotoopeista ja laidunnuksen tärkeydestä. Konsertti sukeltaa tutkimaan mehiläisten ja muiden pölyttäjien elämää eri näkövinkkeleistä. Mukana on mehiläistanssia, biotooppiräppiä ja pölytysballadia, ei kun mukaan surisemaan! Soittimia on mukana ympäri maailmaa.

Tervetuloa!

Liiolii-konsertti maanantaina 17.7. klo 14 Haapaveden liikuntahallilla.

 

Liiolii on repäisevän kesäinen konsertti, joka on suunnattu ikäihmisille mutta sopii toki kaikenikäisille. Hilpeään ja menevään settiin kuuluu musiikkia tämän päivän Suomesta, yhtä lailla klassikkoja kuin maahanmuuttajien mukanaan tuomaa musiikkia. Myös yleisö pääsee soittamaan konsertin aikana.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Mehu- ja keksitarjoilu.

 

Konsertti on osa Haapaveden kotiseutuviikon ohjelmaa.

 

Rapapallit ja ihme pillit -työpaja Paakkilan puutarhalla ma 17.7. klo 18. 


Suomalaisten oma soitinperinne on rikas, hauskan niminen ja pillivoittoinen! Rapapallit ja ihme pillit -työpajassa tutustutaan oman maamme ja rajaseutujen perinnesoittimiin sekä niitä suuresti kehittäneeseen paimenkulttuuriin. Pajan aikana tehdään myös omia karjakutsulauluja vaikka lemmikille ja opetellaan säestämään niitä. Tutuksi tulevat niin muinaiset kännykät, karjankutsut, rapapallit kuin jouhikotkin, siis niiden kaikkien ihme pillien ohella. 

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa! Paakkilan kannatusyhdistyksen kahvio palvelee työpajan ajan. Ei ennakkoilmoittautumisia.

 

Työpaja on osa Haapaveden kotiseutuviikon ohjelmaa.