Hyppää pääsisältöön
Yhdistystoiminta

Yhdistykset ja järjestöt tarjoavat tekemistä ja ohjattua toimintaa kaiken ikäisille. Yhdistyksissä ja järjestöissä on mahdollisuus osallistua erilaisiin harrastuksiin, saada vertaistukea ja kokea yhteisöllisyyttä.

Haapaveden kaupungin ja yhdistysten yhteistyöasiakirja on päivitetty alkuvuodesta 2024, ja se hyväksyttiin hyvinvointilautakunnan kokouksessa 18.3.2024 (§6). Yhteistyöasiakirja löytyy täältä. Yhteistyöasiakirjan lopusta löytyy myös listaus kaupungin, yhteisöjen ja muiden toimijoiden tarjoamista vuokrattavista tiloista.

 

Tutustu haapavetisiin yhdistyksiin ja niiden toimintaan

Lähellä.fi on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla löydät merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen sekä edistää kansalaistoiminnan näkyvyyttä Suomessa.

Haapavedellä erilaista toimintaa järjestävien yhteisöjen, yhdistysten, järjestöjen sekä opistojen yhteystiedot löydät kootusti myös alla olevasta asiakirjasta:

Yhdistysvihko

Haapaveden kaupungin järjestöyhdyshenkilö:

Suvi Haikola
Kulttuuri- ja hyvinvointikoordinaattori

044 7591 248
suvi.haikola@haapavesi.fi