Ajankohtaista

HAAPAVEDEN VESI OY TIEDOTTAA

Julkaistu:

Altaan reunalle on asennettu erittäin helppokäyttöinen kosketusnäyttö.

Käyttäjä valitsee haluamansa jumppaohjauksen ruudulta ja suorittaa vesijumpan videolla näkyvän ohjaajan liikkeitä seuraillen. Ohjausvideoita on kuvattu sekä pinnalta että veden alta. Laitteessa on valittavissa seitsemän erilaista vesijumpanohjausvideota.

Lakkuuni toivottaa asiakkaita kokeilemaan laitetta sekä jumppaohjelmia. Laite on meillä kokeilukäytössä kuukauden.

Tervetuloa!

Julkaistu:

MERKITTÄVÄ KULTTUURIJUHLA Pohjois-Suomessa

30.11.2019 klo 14 Haapaveden Opistolla

 

Juhlan ohjelma:

Yhteissoitto ja -laulu.

Julkaistu:

Kaupunki järjestää yksityisteiden talviaurauksen/linkouksen.

Kunnossapitotoimet suoritetaan talvikunnossapitoa ohjaavien palvelukriteerien mukaisesti.

Julkaistu:

 

Vaikuttamismahdollisuuksien varaaminen kouluverkkoratkaisussa

Haapaveden kaupunginhallituksen asettama kouluverkkotyöryhmä on aloittanut toimintansa. Työryhmä laatii selvityksen ja ennakkovaikutusten arvioinnin kouluverkon erilaisista ratkaisuista. Kasvatus- ja koulutuslautakunta esittää näkemyksensä asiasta kaupunginhallitukselle kokouksessaan 29.10.2019. Lopullisen päätöksen kouluverkosta tekee valtuusto kokouksessaan 18.12.2019.

Julkaistu:

Vestian biojätekuljetusurakoitsija vaihtuu - ajoreitteihin muutoksia

Vestia Oy:n biojätekuljetusten urakoitsija vaihtuu 1.10.2019. Urakoitsijavaihdos vaikuttaa biojäteastioiden ajoreitteihin.

Reittimuutosten takia biojäteastian tyhjennyspäivä vaihtuu. Jatkossa biojäteastiat tyhjennetään joko maanantaina, tiistaina tai keskiviikkona.

Biojäteastian tyhjennys tapahtuu kuitenkin asiakkaan tyhjennysrytmin mukaisesti.

        

Julkaistu:

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus inventoi maakunnan perinnemaisemakohteita vuosina 2019-2021. Valtion mailla sijaitsevat kohteet inventoi pääasiassa Metsähallitus. Tavoitteena on päivittää tietoja jo inventoitujen perinnemaisemien tilasta ja hoitotarpeista, inventoida uusia kohteita kuten ympäristösopimuksella hoidettavia alueita ja kartoittaa hoidon laajentamismahdollisuuksia.

Julkaistu:

Suomen Latu järjestää kuntien asukkaille suunnattua ulkoilukyselyä, jonka tarkoituksena on selvittää alueen ulkoilupaikkojen käyttöä ja mahdollisia kehitysideoita. Kyselyyn vastaamiseen kuluu aikaa alle 10 minuuttia.

Vastauksista saadaan arvokasta tietoa siitä, millaisia ulkoilupaikkoja kunnan alueella käytetään, kuinka paljon ja miten niitä toivotaan kehitettävän. 

Kyselyä  hyödynnetään yhteistyössä kaupungin päättäjien kanssa. Alla linkki kyselyyn, kyseluy on auki 31.5.2019 asti

Julkaistu:

Tähän kyselyyn vastaamalla on mahdollisuus vaikuttaa elinvoimaisen ja hyvinvoivan tulevaisuuden kunnan muotoutumiseen! 

Julkaistu:

Haapaveden kaupunki aloittaa 26.11.2018 alkaen valtuustokokousten esittämisen Haapavesi-tv:n kautta osoitteessa http://www.paikallistv.fi/sinun-paikallistelevisiosi/haapavesi/

Julkaistu: