Hyppää pääsisältöön
nuoppari, kuvaaja Seppo Aho

Jelppiverkko

 
Jelppiverkko tarjoaa tukea ja ohjausta elämän solmukohtiin etsivän nuorisotyön, yksilövalmennuksen sekä ryhmätoimintojen kautta. 
 
Jelppiverkon toiminta on tarkoitettu 15-28-vuotiaille nuorille.
 

Etsivä nuorisotyöntekijä

Etsivän nuorisotyöntekijän perustehtävänä on etsiä palvelujen ulkopuolelle jäänyt nuori ja luoda polku palvelujen piiriin. Etsivän työn tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivä etsii nuoren kanssa yhteistyössa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin ja auttaa nuorta tavoittamaan hänen tarvitsemansa palvelut. Tavoitteena on myös ohjata ja tukea nuoria heidän tarvitsemiensa palvelujen käyttämisessä. Etsivä nuorisotyö on nuorilähtöistä, vapaaehtoista ja maksutonta. Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa.
 

Vs. etsivä nuorisotyöntekijä Taina Kaarlela

p. 044 7591 321

 

Etsivän nuorisotyöntekijän yhdyshenkilö

hallintojohtaja Eija Saarela

puh. 044 7591 305

 

Yksilövalmennus

Yksilövalmentaja tukee nuorta oman polun löytämisessä mm. opiskelu- ja työasioissa. Yksilövalmentaja käy nuoren kanssa läpi nuoren elämää kokonaisvaltaisesti auttaen ja tukien mahdollisissa ongelmakohdissa. Yksilövalmentaja ohjaa, tukee, auttaa ja tapaa nuorta tarpeen mukaan niin hänen kotonaan, toimistolla, virastoissa, verkostotapaamisissa kuin yksilö- ja ryhmätapaamisissa. Yksilövalmentajan kanssa voi käydä kokeilemassa eri harrastuksia ja osallistua eri toimintoihin, kuten tapahtumiin, tutustumispäiviin tai muihin vastaaviin. Yksilövalmennus on ilmaista. Yksilövalmentaja työskentelee nuorten aikuisten, alle 29-vuotiaiden kanssa.
 

Yksilövalmentaja Niko Toivola

p. 044 7591 797

 

Ryhmätoiminnat

 

Keskiviikko

Nuorisotalolla pidetään keskiviikkoisin klo 12-14 Jelppikahvila, joka on tarkoitettu 15-28-vuotiaille nuorille, jotka vielä miettivät omaa polkuaan. Kahvilan ovet ovat avoimet ja kynnys on matala. Alueelliset Jelppikahvilat (1krt/kk) järjestetään vuorotellen Jelppiverkon toiminta-alueen kunnissa. Kaikki Jelppiverkon asiakkaan ovat tervetulleita yhteisiin Jelppikahviloihin. Kaikki Jelppikahvilatoiminta ja tarjoilut ovat maksuttomia.
 

Perjantai

Jelppistartti on starttivalmennusryhmä, jonka tavoitteena on nuoren sosiaalinen vahvistaminen. Ryhmässä harjoitellaan arki- ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä oman itsensä tuntemista. Jelppistartissa käydään tutustumassa ryhmän kiinnostuksen kohteisiin, mm. erilaiset opiskelu- ja työpaikat ja harrastuskohteet. Jelppistartti kestää 3kk (seuraava ryhmä alkaa kevättalvella 2019) ja järjestetään aina perjantaisin klo 11-15.
 
Ryhmätoiminnoista vastaa yksilövalmentaja. Toiminnoissa mukana myös etsivä ja työhönvalmentaja.
 
 
Seutukunnallinen työhönvalmentaja ja koordinaattori
 
Työhönvalmentaja tukee nuorta esimerkiksi työkokeilupaikan valinnassa ja sen aikana. Työhönvalmentaja toimii myös starttivalmentajana seutukunnallisissa starttivalmennusryhmissä.
 
Koordinaattori ohjaa ja kokoaa seutukunnallista työskentelyä. Koordinaattori toimii yhteystahona kuntien ja rahoittajan välillä sekä kehittää seutukunnallista Jelppiverkkoa.
 

Lisätietoja Jelppiverkosta.

 

 

 

Logo - Haapaveden kaupunki

HAAPAVEDEN KAUPUNKI

TÄHTELÄNKUJA 1 (KAUPUNGINTALO)
86601 HAAPAVESI
Y-TUNNUS: 0184872-4

PUHELIN: 08 45911
FAKSI: 08 4591 334

VIRALLISET TIEDOTTEET JA TIEDUSTELUT:
HAAPAVEDEN.KAUPUNKI@HAAPAVESI.FI

MUU SÄHKÖPOSTI: NEUVONTA@HAAPAVESI.FI

KAUPUNGINTALO ON AVOINNA:
MA-TO KLO 9.30 - 15.00
PE KLO 9.30 - 14.00

 

LASKUTUSOSOITE:

Haapaveden kaupunki
Sarjanr 16809758
PL 7000
00019 SSC

Sarjanumero 16809758 tulee olla laskulla laskutusosoitteessa

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003701848724
Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj
Välittäjän tunnus: BAWCFI22

PALVELUITA

PUHELINLUETTELO
LOMAKKEITA
KUVA- JA LOGOPANKKI
OTA YHTEYTTÄ

TARINOITA HAAPAVEDELTÄ

HAAPAVEDEN KAUPUNKI FACEBOOKISSA

TUTUSTU HAAPAVEDEN KAUPUNGIN FACEBOOK-SIVUSTOON JA TYKKÄÄ MEISTÄ

TESTAA TIETOSI HAAPAVEDESTÄ. 
PELAA HAAPAVESI-VISAA!

 

Sivukartta | Etusivulle