Hyppää pääsisältöön
maisema.

NUORA-HANKE

Nuora-hanke on Haapavedellä 01.01.2016-31.05.2018 toiminut Keskipiste-Leaderin osarahoittama kehittämishanke. Nuora-hankkeen tavoitteena on ollut kehittää kaupungin työpajan toimintaa ja luoda toistuva, ennustettava ja paikkakunnan tarpeisiin sopiva tapahtumatuotannollinen yhteistyömalliHaapaveden kaupungin työpajalla toimivien nuorten ja Haapavesi-Seuran ja muiden paikkakunnan toimijoiden välille.

Hankkeen tuloksina ja vaikutuksina on mm.

  • Kaupungin työpajan nuorten toiminnan kehittäminen ja nuorten sosiaalinen vahvistaminen. Nuoret ovat saaneet hankkeen ansioista kokemusta tapahtumäjärjestämisen eri vaiheista ja hyvin erilaisista tapahtumista. Monipuolisen tapahtumatoiminnan ansiosta nuoret ovat saaneet ja saavat jatkossa kokemuksia erilaisista toiminnoista omassa lähiympäristössään, ja ovat osallisina elävöittämässä ja tukemassa tapahtumatoimintaa.
  • Hankkeessa on tehty koonti paikallisista yhdistystoimijoista ja aktiivisista henkilöistä yhteystietoineen. 
  • Hankkeessa on kehitetty Haapaveden yhteistyömalli, joka tarkoittaa ainutlaatuista yhdistysten ja työpajojen tapahtumatuotannollista yhteistyötä. Hankkeen avulla on tuotu esille työpajan tapahtumatoimintaa ja avustusmahdollisuutta näkyväksi yhdistyksille ja kaupungin muille yksiköille.
  • Verkkomuotoinen ja konkreettinen vuosikello, jonka avulla voidaan ennakoida ja valmistautua yhteistyötapahtumiin yhdistysten ja työpajan nuorten välillä.

Hankkeen rahoittajana ovat toimineet Keskipiste-Leaderin lisäksi Haapaveden kaupunki sekä yksityisrahoittajina Haapavesi-Seura ry, Lions Club Haapavesi, Haapaveden Marttayhdistys ry, Haapavesi Folk ry, Kylpyläsaari Camping, Autohuolto Hiltunen/Naputiina, Veikonkone Haapavesi, Kodinkaluste Vatjus Oy, Haapaveden Häggman, Optiala Oy, K-Market Haapavesi, Nevalanmäen Perhekodit Oy, Päiväkoti Taikapuisto Oy, Kokkolan Halpa-Halli Oy, Rengas-Pojat Oy, Kukkakauppa Pitsilehti, S-Market Haapavesi Osuuskauppa KPO, Kukka- ja luontaistuote Niittykoski Ay, ABC Haapavesi Osuuskauppa KPO, Suomenselän Osuuspankki, POP Pankki Haapavesi ja JEDU Haapavesi.

 

nuora.jpg

 

HAASTEP-HANKE

Logo - Haapaveden kaupunki

HAAPAVEDEN KAUPUNKI

TÄHTELÄNKUJA 1 (KAUPUNGINTALO)
86601 HAAPAVESI
Y-TUNNUS: 0184872-4

PUHELIN: 08 45911
FAKSI: 08 4591 334

VIRALLISET TIEDOTTEET JA TIEDUSTELUT:
HAAPAVEDEN.KAUPUNKI@HAAPAVESI.FI

MUU SÄHKÖPOSTI: NEUVONTA@HAAPAVESI.FI

KAUPUNGINTALO ON AVOINNA:
MA-TO KLO 9.30 - 15.00
PE KLO 9.30 - 14.00

 

LASKUTUSOSOITE:

Haapaveden kaupunki
Sarjanr 16809758
PL 7000
00019 SSC

Sarjanumero 16809758 tulee olla laskulla laskutusosoitteessa

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003701848724
Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj
Välittäjän tunnus: BAWCFI22

PALVELUITA

PUHELINLUETTELO
LOMAKKEITA
KUVA- JA LOGOPANKKI
OTA YHTEYTTÄ

TARINOITA HAAPAVEDELTÄ


HAAPAVEDEN KAUPUNKI FACEBOOKISSA

TUTUSTU HAAPAVEDEN KAUPUNGIN FACEBOOK-SIVUSTOON JA TYKKÄÄ MEISTÄ

TESTAA TIETOSI HAAPAVEDESTÄ. 
PELAA HAAPAVESI-VISAA!

 

Sivukartta | Etusivulle