Haemme Pyhäjoen vesistö ry:lle toiminnanjohtajaa

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimintansa aloittavaan Pyhäjoen vesistö ry:hyn toiminnanjohtajaa.

TOIMINNANJOHTAJA

Tehtäviisi kuuluu toimia toiminnanjohtajana vuoden 2023 alusta toimintansa aloittavassa Pyhäjoen vesistö ry:ssä. Perustettavan yhdistyksen toimintaa on valmisteltu valmisteluhankkeen ohjausryhmän, missä ovat edustettuina Pyhäjokialueen kuuden kunnan ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen edustajat, johdolla ja valmisteluhankkeen vetäjän toimesta. Yhdistykselle on valmisteltu visio, strategia ja toimenpideohjelma vuosille 2023-2027.

Tehtäviisi kuuluu edellä mainittujen suunnitelmien toteuttaminen ja yhdistyksen toiminnan hoito yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa.

Tehtäviisi kuulu myös erilaisten vesistökunnostuskohteiden rahoitushaut, yleissuunnittelu, toteutusten kilpailuttaminen, työnjohto ajan sallimissa puitteissa, kustannusten seuranta, raportointi sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja muihin alueen vesistötoimijoihin.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa vesistötieteistä, esimerkiksi limnologi, tai muuta soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi tuotantotalouden AMK-insinööri. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme työnhakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa suomen kielen puhe ja kirjoitustaitoa. Aloitusajankohdaksi toivomme 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän hoitamispaikka ratkaistaan yhdessä valittavan henkilön kanssa. Tehtävään liittyy 6 kk:n koeaika. Valittavalle järjestämme riittävän perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jonka sisältöön voit itse vaikuttaa. Jos kiinnostuit tarjoamastamme työtehtävästä, laita hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi alla olevaan osoitteeseen viimeistään 30.9.2022 mennessä.

Lisätietoja ja hakemukset:

Ohjausryhmän puheenjohtaja
Teemu Niemimäki
teemu.niemimaki(at)haapavesi.fi
p.0447591200

Lisäksi lisätietoja antaa:

Valmisteluhankkeen vetäjä
Hannu Kulju
hannu.kulju5(at)gmail.com
p.0400681197

Oheisena liitteenä on tämä ilmoitus saavutettavuudet kattavana PDF-tiedostona.